İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2022 BAŞVURU SONUÇLARI SORGULAMA: SINAV NE ZAMAN?

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2022 BAŞVURU SONUÇLARI SORGULAMA: SINAV NE ZAMAN?
25 Haziran 2022 Gündem Google News

İçişleri Bakanlığı sözleşmeli personel kontenjanına toplam 3 bin 546 personel temini gerçekleştiriyor. Başvuruların ardından sonuçlar ve yazılı-sözlü sınav tarihleri araştırılmaya başladı. Süreç e-Devlet üzerinden devam ederken, personel alımı ie farklı pozisyonlarda gerçekleştirilecek. İşte, İçişleri Bakanlığı personel alımı detayları…

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI

Sözleşmeli personel alımı ilanına başvurular 21 Haziran 2022 tarihinde noktalandı. Başvuruların ardından sonuçlar bekleniyor. Ancak henüz sonuçların açıklanacağı tarih belli olmadı.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SINAV TARİHİ NE ZAMAN?

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylara ait sınav yeri, tarihi ve saat bilgileri ve ilgili diğer bilgilendirmeler e- Devlet üzerinden “İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru” linki aracılığı ile açılan uygulamadaki “Başvurularım” sekmesinden yapılacaktır.

Adaylar yapmış oldukları tercih sıralaması ve KPSS puanları göz önünde bulundurularak yapılan değerlendirme sonrası sadece bir il/ Bakanlık merkez ve pozisyon unvanı için sözlü sınava katılacaktır.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2022 KILAVUZU…