‘’Mühendislikten Oyunculuğa Uzanan Yolculuk’’ Hilal Çikot  iddialı geliyor…

Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken son dönemin yıldızı parlayan oyuncularından  Hilal Çikot Kimya bölümünden mezun olduktan sonra  oyunculukla ilgilenirken bir yandan da mühendislikte yüksek lisans yaptı.

‘’Mühendislikten Oyunculuğa Uzanan Yolculuk’’ Hilal Çikot  iddialı geliyor…
18 Ekim 2024 Magazin Google News

Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken son dönemin yıldızı parlayan oyuncularından  Hilal Çikot Kimya bölümünden mezun olduktan sonra  oyunculukla ilgilenirken bir yandan da mühendislikte yüksek lisans yaptı. Ardından Anadolu Üniversitesi sinema -televizyon bölümünü bitiren güzel oyuncu sonrasında Başkent iletişim Bilimleri Akademisinde spikerlik ve sunuculuk ve oyunculuk eğitimi aldı.

 Oyunculuğu hiç bırakmayan kendini her zaman geliştirerek oyuncu koçlarından özel eğitimler alan güzel oyuncu hız kesmeden eğitimlerine tam gaz devam ediyor.

Küçüklüğünden beri hayali olan oyunculuk mesleğine tutkuyla bağlı olan oyuncu, bugüne kadar  ‘’Kido’’ isimli bir festival filminde ve geçtiğimiz senelerde yayınlanan ‘’Ada Masalı’’ isimli dizide yer aldı. Bugüne kadar  birçok kısa filmde  de rol alan adeta bir tiyatro aşığı olan güzel oyuncu  tiyatroyu izlemekten ve oynamaktan büyük keyif alıyor.

Oyuncu geçtiğimiz günlerde düzenlenen Altın Portakal Ödül Töreninde gecenin ilgi odağı olurken   geceye menajeri Çiğdem Lale ile beraber katıldı.

Etiketler: