Aydın temmuz ayında DJ Valeron ve Mahmut Orhan ile müziğe doyacak

Aydın temmuz ayında DJ Valeron ve Mahmut Orhan ile müziğe doyacak
11 Temmuz 2024 Magazin Google News

Sınırsız müzik ve eğlence temmuz ayı boyunca Lucky’s Clup’ta olacak. Mykonos’un müzik sahnesinin en parlak yıldızı DJ Valeron 18 Temmuz’da, “Little Buddha 5”, “Fringe”, “Siddharta Dubai” ve “Céiron” parçalarıyla kitleleri kendine hayran bırakan Mahmut Orhan ise 23 Temmuz’da Lucky’s Club’da sahne alacak. Müzik ve eğlenceyi bir arada sunacak Valeron ve Mahmut Orhan konserlerinin biletleri Türkiye’nin etkinlik biletleme şirketi Biletinial’da satışa çıktı.

Aydın’da 10 bin metrekare alanda çam ve asırlık zeytin ağaçları ile bütünleşen peyzajı, restoran ve kafeleriyle müzikseverlere farklı bir deneyim sunan Lucky’s Club, 18 Temmuz’da Mykanos’un parlayan yıldızı DJ Valeron’u ağırlayacak. 23 Temmuz tarihinde ise uzun zamandır dünya turnesinde olan, biletleri tamamen tükenen performansları ve Coachella ve Tulum sahneleri ile 2023-2024 sezonuna damga vuran Mahmut Orhan’ın konserine ev sahipliği yapacak. Aydın’ı müziğe ve dansa doyuracak konserlerin biletleri Türkiye’nin etkinlik biletleme plafformu Biletinal’da satışa çıktı.

Valeron ile sınırları zorlayacak bir gece

Özellikle son yıllarda müziği ile büyük bir kitleyi kendi hikayesine ortak eden, yerel enstrümantal ezgileri doğaçlayarak sentezlediği performansıyla dikkat çeken Valeron, 18 Temmuz 2024’te Lucky’s Club’ta özel bir performans gerçekleştirecek.

Mahmut Orhan dünya turnesi sonrası
23 Temmuz’da Aydın Lucky’s Club’da

Uzun zamandır dünya turnesinde olan, New York, Londra, Paris, Los Angeles, Miami, Mexico City, Toronto, Montreal gibi dünya başkentlerindeki kapalı gişe performansları ve Coachella, Ultra Music Festival, Arts of Wild, Zamna Tulum sahneleri ile 2023-2024 sezonuna damga vuran isim Mahmut Orhan da 23 Temmuz’da Lucky’s Club’da olacak.