KIKO NAVARRO İLE FRANKIE THURSDAY CLUB’DA MANZARA EŞLİĞİNDE BİR EĞLENCE!

KIKO NAVARRO İLE FRANKIE THURSDAY CLUB’DA MANZARA EŞLİĞİNDE BİR EĞLENCE!
28 Temmuz 2023 Magazin Google News

Geceyi eşsiz müzikle dansın ritmine teslim olacağınız bir deneyime dönüştürmek için hazır mısınız? 3 Ağustos’ta Frankie’nin Thursday Club’da Kiko Navarro ile unutulmaz anlar sizi bekliyor!

Yazın en sıcak günlerini müziğin ve eşsiz manzaranın kucaklayacağı bir geceye dönüştürmek için Frankie Thursday Club’a hazır olun! Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Emanuele Esposito ve Megablast gibi dünyaca ünlü DJ’leri ağırlayan Frankie, 3 Ağustos’ta Kiko Navarro’nun performansıyla unutulmaz anlara sahne olacak.

Frankie, Perşembe gecelerine damga vuran Thursday Club performanslarına devam ediyor. 3 Ağustos akşamı DJ Aksak’ın enerji dolu setiyle başlayacak olan geceye, Kiko Navarro’nun özgün tarzı damga vuracak.

House müziğine olan karakteristik yorumuyla dünya çapında üne sahip olan ve kariyerine başladığı yıllardan itibaren, dünyanın en ünlü kulüplerinde düzenli olarak sahne alan Navarro, setlerinde afro-latin seslerin sıcaklığını da kullanarak unutulmaz anlar yaşatıyor.

3 Ağustos akşamı Frankie’de gerçekleşecek olan Thursday Club, DJ Aksak’ın enerjisi ve Kiko Navarro’nun özgün House müziğiyle eğlence severleri unutulmaz bir geceye davet ediyor. Bu geceyi kaçırmamak için rezervasyon yaptırmayı unutmayın!