Erdek’te iki otomobil kafa kafaya çarpıştı! 1 ölü, 2 yaralı

Erdek’te iki otomobil kafa kafaya çarpıştı! 1 ölü, 2 yaralı
04 Temmuz 2023 Gündem Google News

Kaza, saat 00.30 sıralarında Bandırma- Erdek karayolu, Tatlısu Kavşağı’nda meydana geldi. Bandırma’dan Erdek istikametine ilerleyenHasan Üzüm (68) yönetimindeki10 AKB 24 plakalı otomobil, Domuz Geçidi mevkisindeyolun tek şeride düşmesi nedeniylekarşı yönden gelen Semra Yamaner’in (69) kullandığı10 PL 846 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobiller şarampole savrulurken, kazada sürücüler ileFeride Pekel (71) yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleriyaralılarıBandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırırken, jandarma ekipleri ise olası bir başka kaza ihtimaline karşı güvenlik önlemi aldı,yol kapatıldı.

Hastaneye kaldırılıptedaviye alınanyaralılardan durumu ağır olan Hasan Üzümdoktorların tüm müdahalesinerağmen yaşamını yitirirken, Semra Yamaner ile Feride Pekel’in ise sağlık durumunun iyi olduğuöğrenildi.

Jandarma ekiplerinin olay yerindeki incelemesi ve araçların çekiciylekaldırılmasının ardından trafik normaledöndü. Kazayla ilgilisoruşturma başlatıldı.