Bakan Yerlikaya paylaştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mehmetçiğe Kurban Bayramı telefonu

Bakan Yerlikaya paylaştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mehmetçiğe Kurban Bayramı telefonu
26 Haziran 2023 Gündem Google News

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaptığı görüşmenin detaylarını paylaştı. Yerlikaya görüşmeye ilişkin, “Bu akşam, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Tendürek Jandarma Üs Bölgesi’ndeki ziyaretimizde telefonla kahramanlarımızın Kurban Bayramını tebrik etti.

Kahramanlarımızın aziz vatan toprağının her karışında, canı pahasına görev yaptığını biliyor, görüyor, Allah için şahit oluyorum. Milletimiz, bu fedakârlıklar sayesinde evinde, işinde, köyünde, şehrinde, memleketimizin her köşesinde huzur içinde.

Bu fedakarlıklarınız, tarihimizin altın sayfaları arasında yer alacaktır. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin” ifadelerine yer verdi.

TERÖRLE MÜCADELE MESAJI

Bakan Yerlikaya’nın telefonu aracılığı ile sınırda görev yapan askerlere seslenen Erdoğan, ‘Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Kurban Bayramı’nızı şimdiden tebrik ediyorum. Burada böyle bir üssün kurulmuş olması inanıyorum ki terörle mücadelede bizleri çok daha başarılı kılacaktır. İçişleri Bakanıma sizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. Sizleri Allah’a emanet ediyorum’ dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yunanistan Başbakanı Miçotakis’e tebrik telefonu
Bakan Fidan, Karadağ Başbakan Yardımcısı ile görüştü! Dışişleri’nden açıklama
Memur ve emekli maaşlarına ne kadar artış yapılacak? İşte konuşulan zam oranı