‘Kendi gücümüzle birinci parti çıkacağız’

‘Kendi gücümüzle birinci parti çıkacağız’
08 Ocak 2023 Gündem Google News

Akşener, partisinin Muğla 3’üncü Olağan Genel Kurulu’na katıldı. “Başbakan” sloganlarıyla karşılanan Akşener, konuşmasında görevlerinin cumhuriyete sahip çıkmak olduğunu söyledi.

‘Vallahi başaracağız’

Akşener “Ata’mızın vizyonunu 21’inci yüzyıla taşımaktır. İstiklal mücadelesini bilmek, ondan ders çıkarmak, kadınıyla erkeğiyle mücadele etmektir” ifadelerini kullandı.İYİ Parti’nin, ezilenlerin ve haksızlık karşısında duranların partisi olduğunu kaydeden Akşener, “O yüzden cesuruz, o yüzden iyiyiz. Biz 5 senelik bir parti olabiliriz ama kökümüz Ata’mızın yanında duranların yanıdır” diye konuştu.Akşener şöyle devam etti:Biz bu milleti karşılıksız sevenlerdeniz. Ey bugünün şımarıkları, bugünün zorbaları, hırsızları, korkakları; bizi iyi tanıyın, iyi bilin. Biz kan kusup, ‘kızılcık şerbeti’ diyenlerdeniz. Dolayısıyla 2023 seçimlerini kazanmak zorunda olduğumuzu bildiğimiz için bu işi başaracağız. Vallahi başaracağız, billahi başaracağız.

‘Başbakan Akşener’ diyorsunuz ya bana, bu bir feragattır ama aynı zamanda iddiadır. Sizden istediğim şu, birinci parti çıkacağız. Onunla bununla anlaşarak değil, onunla bununla kapı arkalarında buluşarak değil, bir şey isteyerek değil, kendimiz gücümüzle çalışkanlığımızla birinci parti çıkacağız.” -MUĞLA DHA