Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Arjantin’e tebrik

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Arjantin’e tebrik
18 Aralık 2022 Gündem Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022 FIFA Dünya Kupası Finalinde Fransa’yı normal süresi 2-2 ve uzatmaları 3-3 biten maçta penaltılarla 4-2 mağlup ederek şampiyon olan Arjantin için tebrik mesajı yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tarihin en çekişmeli final maçlarından birinin ardından 2022 FIFA Dünya Kupası Şampiyonu olan Arjantin’i ve tüm Arjantinlileri en içten dileklerimle tebrik ediyorum.”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, DÜNYA KUPASI FİNALİNİ CANLI İZLEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad El Sani’nin davetine icabetle, Katar’ın başkenti Doha’ya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 FIFA Dünya Kupası finalinde Lusail Stadyumu’nda karşılasan Arjantin-Fransa maçını izledi.

İBRAHİM KALIN: TEBRİKLER ARJANTİN, TEBRİKLER FRANSA

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Twitter hesabından ” Muhteşem bir final, Tebrikler Arjantin, Tebrikler Fransa” paylaşımında bulundu.

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OKTAY: ARJANTİN HALKINI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay twitter hesabından yaptığı paylaşımda Muhteşem bir final maçı ile 2022 FIFA Dünya Kupası Şampiyonu olan Arjantin’i ve Arjantin halkını gönülden kutluyorum.” dedi.

BEKİR BOZDAĞ: MUHTEŞEM BİR FİNALDİ

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Twitter hesabından2022 Dünya kupası şampiyonasında muhteşem bir final oldu. Fransa Milli Takımı’nı yenerek 2022 dünya kupası şampiyonu olan Arjantin Milli Takımı’ını tebrik ediyorum.” paylaşımında bulunda

Dünya Kupası’nda şampiyon Arjantin! Messi koleksiyonu tamamladı
Lionel Messi rekor kırdı! Dünya Kupası tarihine geçti
Lionel Messi ve Arjantin Milli Takımı ceplerini doldurdu! Dünya Kupası’nda şampiyonluk sonrası para yağdı