Mega Fight Arena’da Boks ve Müziğin Büyüleyici Gecesi

Milli boksörler Burak Mataracı ve Mert Akdağ'ın ev sahipliğinde önceki akşam Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşen Mega Fight Arena dünya çapında bir organizasyonla boks ve kick boks yıldızlarını İstanbul'da buluşturdu.

Mega Fight Arena’da Boks ve Müziğin Büyüleyici Gecesi
06 Ekim 2024 Magazin Google News

Milli boksörler Burak Mataracı ve Mert Akdağ’ın ev sahipliğinde önceki akşam Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşen Mega Fight Arena dünya çapında bir organizasyonla boks ve kick boks yıldızlarını İstanbul’da buluşturdu. Binlerce kişi bu görkemli etkinlikte bir araya gelerek heyecan dolu maçlara tanıklık etti. Gecenin sürprizlerinden biri ise dünyaca ünlü şarkıcı Adam Clay’in sahne performansıydı.

Etkinliğe katılanlar arasında Çağla Şıkel ve oğlu Kuzey, Nuri Alço, Şafak Sezer, Cem Engin, ve Amerikalı ünlü dövüşçü Bubba Jenkins gibi isimler yer aldı. Ayrıca maçlar öncesinde oyuncu Şafak Sezer ve arkadaşları, ringde kısa ama keyifli bir şov sergiledi.

“Bu İşi Daha da İleriye Taşımak İstiyoruz”

Gecenin mimarları Burak Mataracı ve Mert Akdağ, organizasyonla ilgili olarak, “Bu sene bu işe büyük yatırımlar yaptık. Hedefimiz, bu sporu Türkiye’de çok daha ileriye taşımak ve insanların ilgisini çekmek. 2025 Şubat ayında bambaşka bir organizasyonla yine burada olacağız,” dedi.

“Berkay Hocamızı Desteklemeye Geldik”

Gecenin dikkat çeken isimlerinden manken Çağla Şıkel, etkinlikle ilgili olarak şunları söyledi: “Boksu çok takip eden biri değilim, ancak oğlum Kuzey ve dövüşen sporcu hocamız Berkay olunca bu defa çok daha heyecanla izledik. Hocamıza güvenimiz tam, kazanacağından eminiz.” dedi

Gecenin müzik şöleni de en az dövüşler kadar ilgi çekiciydi. Sahne alan yıldız isimler performanslarıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Mimi Barber, Ibiza gece kulüplerinin parlayan yıldızı olarak sahneye çıkarken; Arnavutluk’un prensesi Era Istrefi ve dünyaca ünlü şarkıcı Adam Clay de muhteşem performanslarıyla geceye damga vurdu.

Etiketler: