REYHAN KARACA: ‘’MONİCA BELLUCCİ’YE BENZETİLMEK BANA YAKIŞTI’’

REYHAN KARACA: ‘’MONİCA BELLUCCİ’YE BENZETİLMEK BANA YAKIŞTI’’
18 Eylül 2024 Gündem Google News

Sevdik Sevdalandık, Gidesim gelmiyor, İki Gözüm, Gölge Çiçeği gibi bir birinden güzel şarkılarıyla 90’lı yıllara damga vurdu. Muhteşem güzelliğiyle yıllara meydan dokuyor adeta.. Çocuk yaşlarda başladı müzik sevdası Reyhan Karaca’nın… Müzik onun hayattaki en büyük aşkı. Öyle ki bir an olsun kopmadı sahnelerden…

Bir süre önce yeni imajı ve yine müzik dünyasına bomba gibi düşen şarkısıyla hedefi 12’den vurdu. Reyhan Karaca Haber Caddesi sitesinden Alper Ergez’in sorularını yanıtladı.

İşte Röportajdan Öne Çıkanlar;

‘’Yeni IA sistemiyle, Herkesin Bülbül gibi Şakıdığı bir Döneme de Girmiş Olduk…’’

 

  1. SİZCE GELİŞEN TEKNOLOJİ MÜZİK DÜNYASINI GELİŞTİRDİ Mİ YOKSA ESKİ ŞARKILARDAKİ O DUYGULARI YOK MU ETTİ?

 

Hızlı tüketim, sadece müzik sektörünü değil, buna bağlı tüm sektörlerin sendelemesine sebep oldu. Dijital medya hem hızlı iletişime uygunluk sağlarken, bundan ekmek yiyen yan dalları da ezip geçti…Bu sebeple iyi veya kotu oldu diye bir karar veremiyorum. Şarkıları daha hızlı bir şekilde dinleyiciyle buluştururken, aynı zamanda kimin gerçekten şarkıcı olup olmadığı anlayamaz hale gerildiğimiz, yeni IA sistemiyle, herkesin bülbül gibi şakıdığı bir döneme de girmiş olduk…

  1. MONİCA BELLUCCİ’NİN DEDİĞİ GİBİ ‘20 YAŞINDA GÜZEL OLMAK DOĞALDIR. AMA 40 YAŞINDAN SONRA GÜZEL KALABİLMEK SİZİN HAYAT TARZINIZI GÖSTERİR’ SÖZÜNDEN YOLA ÇIKARAK  KLİBİNİZDE KENDİ HAYAT TARZINIZI YANSITTIĞINIZI SÖYLEYEREK BELKİDE TÜRKİYE’NİN  MONİCA BELLUCCİ’Sİ DE BENİMDİR’ DİYEREK İDDİANIZIDA ORTAYA KOYDUNUZ? PEKİ NEDEN MONİCA BELLUCCİ SİZİN İÇİN BU KADAR ÖNEMLİ?

Her yaşın ayrı bir güzelliği var dediğimizde aklımızdan ve gözümüzün önünden bazı yüzler ve isimler geçer değil mi?  Benim de bu anlamda, durusu ve kalitesiyle, kendini ve güzelliğini bozmayan Monica Bellucci gelir aklıma. O yaşlara geldiğimde onun gibi tarzını ve güzelliğini bozmayan biri olmayı isterim hep. Bazı zamanlarda yakın dostlarımdan ve bazı basın mensubu arkadaşlarımdan, fotoğraflarımda benzetildiğim haberleri de daha önce dile getirilmişti. Bence bana da yakıştı.

‘’Bazı Şeylere Karar Vermek icin,15 yıl Sonra Kim var Kim yok Ona Bakmak Lazım.’’

  1. YENİ NESİL SANATÇILARI NASIL BULUYORSUNUZ?  VE FENOMENLERİNİN ŞARKICI OLMASINA YORUMUNUZ NEDİR?

Yeni nesil şarkıcıların hangisi gerçekten şarkıcı… Canlı dinlemeden anlamak artık zor. Tabi ki çizgisini sevdiğim meslektaşlarım var hatta bayıldıklarım bile var. Fakat bazı şeylere karar vermek icin,15 yıl sonra kim var kim yok ona bakmak lazım.

‘’Tek Hayalim Kaldı o da bir Komedi (sitkom)isinde Yer                     Almak.’’

  1. BU ARADA BİR DÖNEM OYUNCULUKLA DA İLGİLENDİĞİNİZİ BİLİYORUZ. 2011 YILINDA OYUNCULUK ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VEREREK, KANAL D’DE YAYINLANAN KANIT VE TRT 1’DE YAYINLANAN KAYIP ARANIYOR DİZİLERİNDE KONUK OYUNCU OLARAK YER ALDINIZ. PEKİ DEVAM ETMEYİ DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?

                 Devam etmeyi hep istedim fakat hem sahne hem oyunculuk zor zanaat. Yapanları da                                  gönülden tebrik ediyorum .Bu anlamda tek hayalim kaldı o da bir komedi (sitkom)isinde yer                      almak. Umarım bir gün fırsat bulurum.