Şenol ipek Boşnak meyhanesini Alaçatı’da açtı ve doğum gününü kutladı.

Şenol ipek Boşnak meyhanesini Alaçatı’da açtı ve doğum gününü kutladı.
31 Temmuz 2024 Gündem Google News

İstanbul Cemiyetinin tanınmış simaları Alaçatıda boşnak meyhanesinde buluştu.

 Lezzetin ve müziğin buluşma noktası olan “Boşnak Meyhanesi”, ünlü sunucu Şenol İpek ev sahipliğinde keyifli bir açılışla Alaçatı’da açıldı. İş, sanat, medya ve sosyal yaşam dünyasından çok sayıda ünlü ismin yer aldığı açılışta Şenol İpek’e sürpriz doğum günü kutlaması da yapıldı.

Ünlü Sunucu ve başarılı İş insanı Şenol İpek, Alaçatı’da açılışını gerçekleştirdiği “Boşnak Meyhanesi” mekânı ile dikkatleri çekti. Başarılı sunucuyu bu özel gününde iş, sanat, moda, medya ve sosyal yaşam dünyasından yakın dostları da yalnız bırakmadı. İpek’in yakın dostları sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla da arkadaşlarına destek vererek yeni mekânın kendisine ve bölgeye çok yakıştığını belirtti. Davetliler, yeni mekânın atmosferinden ve lezzetlerinden övgüyle bahsederken açılış keyif dolu anlara sahne oldu. Açılış ile birlikte yeni yaşını da kutlayanŞenol İpek’e yakın dostları sürpriz doğum günü kutlaması ile eşlik etti. Yeni yaşını yeni mekânında kutlayan İpek’in yaşadığı mutluluk gözlerden kaçmadı. Boşnak Meyhanesi, Türk kültürünün vazgeçilmezi meyhane kültürünü yeni nesil bir anlayışla sunarken, geceye katılan davetliler bolca sohbet ederek eğlence dolu anlar yaşadı. Kahkahaların eksik olmadığı açılışta davetliler, İpek’e memnuniyetlerini ve teşekkürlerini dile getirirken, açılış klarnet ve canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar devam etti. Yeme-içme sektöründe yenilikçi bir deneyim anlayışıyla öne çıkan Boşnak Meyhanesi, müşterilerine unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşatırken, mekân konuklardan tam not aldı.

Alaçatı’nın hareketli ortamına yeni bir soluk getiren mekân, ferah dekorasyonu ve şık ambiyansı ile kaliteli ve keyifli bir deneyim sunmayı vadederken mekânın yarattığı büyüleyici atmosfer de misafirleri kendine çekti. Bu özel açılışta davetliler, özenle seçilmiş ve tasarlanmış menülerin tadına bakma fırsatı bulurken Şenol İpek’in doğum gününü de unutmadılar.

Türkiye’nin en prestijli ‘business network’ kulübü Yüzüklüler Kulübü’nün üyesi olan Şenol İpek’i bu özel günde kulübün diğer üyeleri olan Mustafa Bozkurt,T amer Köseoğlu ve Onur Altunay’da yalnız bırakmadılar.