‘Yılın Zirvedeki Spor Yatırımcısı’ unvanı İbrahim Murat Gündüz’e verildi.

‘Yılın Zirvedeki Spor Yatırımcısı’ unvanı İbrahim Murat Gündüz’e verildi.
09 Mayıs 2024 Uncategorized Google News

Geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen ve göz kamaştıran bir atmosferin hüküm sürdüğü Uluslararası Zirve Ödülleri’nin dördüncüsünde, Türk sporuna katkılarıyla tanınan iş insanı İbrahim Murat Gündüz, spora ve sporculara verdiği desteklerden ötürü ödüle layık görüldü. Pars International Medya Hizmetleri tarafından organize edilen bu prestijli etkinlikte, ‘Yılın Zirvedeki Spor Yatırımcısı’ unvanı Gündüz’e verildi.

Olga Napoli’nin soluk kesen performansıyla renk kattığı gecede, Türkiye’nin dört bir yanından sesler yükseldi. Tanınmış televizyon yüzü Tayyar Işıksaçan, deneyimli sunucu Saba Tümer ve çok sayıda hem yapımcılık hem sunuculuk yapan Ivana Sert’in ev sahipliği yaptığı bu özel gece, seçkin davetlilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. İbrahim Murat Gündüz, Ivana Sert’ten ödülünü büyük bir gururla aldı.

Ödül töreninde konuşan Gündüz, duygularını “Bu ödülü almak benim için büyük bir mutluluk ve onur kaynağı. Asıl amacım toplumumuza katkı sağlayacak değerli bireyler yetiştirmek. Bu tür takdirler, beni motive ediyor ve daha iyi projeler üretmek için büyük bir hevesle çalışmamı sağlıyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.’ ilkesiyle, sporcuların yetişmesi için mücadele ediyorum ve ileride daha fazlasını yapmak için çaba göstereceğim.” sözleriyle ifade etti.

https://linktr.ee/ibrahimmuratgunduzlink