YELDA BAŞARANDAN ŞEZLONG DİYETİ

YELDA BAŞARANDAN ŞEZLONG DİYETİ
18 Ağustos 2023 Magazin Google News

‘’Oturduğunuz Yerde Zayıflamak İster Misiniz? İsimli Kitabıyla adından söz Ettiren Ekranların Sevilen ismi Uzman Psikolog ve Yeme Bozuklukları Danışmanı Yelda Başaran şimdi de ‘’Şezlong Diyeti’’ ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Tatilde kilo almak istemeyen okuyucuları için Hürriyet Kelebek magazinde yazdığı  ‘’Yelda başaranla iyi yaşam sanatı’’ adlı köşesinden okuyucularına seslenmek için geçtiğimiz günlerde Radisson Blu Istanbul Ottomare otelde de şezlong üzerinde objektif karşısına geçti.

Şezlong üzerinde limitsizce yiyip içmeden kum ve güneşin nimetlerinden nasıl yararlanacacağını anlatan Başaran ;  eğer ki siz gün boyu şezlong üzerinde yatarak ; limitsizce yiyip içerseniz  ‘’Tatilin Faturası ’’Şezlong Göbeği’’ olarak geri dönebilir. Tatilden evinize huzurlu dönmek istiyorsanız Şezlongun üzerinde saatlerce uzanıp yatmayın ,eliniz atıştırmalıklarda gözünüz açık büfede olmasın.Beslenirken vicdanınızın sesine kulak verin.Boş kaloriler tüketip vücudunuza haksızlık etmeyin diyerek herkese Fit ve iyi tatiller diledi…

Şezlong Diyetinin

 12 maddesi

 

 

Etiketler: