Gmail Giriş Linki 2023: Gmail Kaydolma, Hesap, Oturum Açma ve Şifre Değiştirme İşlemi

Gmail Giriş Linki 2023: Gmail Kaydolma, Hesap, Oturum Açma ve Şifre Değiştirme İşlemi
05 Haziran 2023 Gündem Google News

Gmail dünyanın en büyük arama motoru Google’ın kullanıcılarına ücretsiz olarak sunduğu e-posta sistemidir. Gmail’i kullanabilmek için öncelikle kaydolmak gerekir. Akıllı cihazlar veya PC’den gmail ile giriş yapıldığında Google’a ait YouTube, Play Store gibi uygulamalara eişim sağlanır.

Gmail üzerinden maillerinizi dünyanın diğer ucunda yer alan arkadaşınıza, ailenize veya mesai arkadaşlarınıza ücretsiz olarak gönderebilirsiniz. Mailinize dosya uzantısı ekleyebilir fotoğraf dahil yükleyebilirsiniz. Gmail’e ücretsiz olarak kaydolduktan sonra hesap açma veya giriş işlemini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Gmail Giriş 2023

Yeni Gmail Hesap Açma 2023

GMAİL HESABI NASIL SİLİNİR?

Bundan sonraki adımda karşınıza Google’ın uzun bir metni gelecek. Bu metinde pek çok uyarı bulunuyor. Gmail hesabınıza bir daha ileti gelmeyecek olması ile başlayan uyarılar, gmail hesabınızla bağlantılı farklı ürünlerde bazı aksaklıklar yaşayabileceğiniz bilgisiyle devam ediyor. Bu hizmetlere örnek olarak banka işlemleriniz veya sosyal medya kanallarınız verilebilir.

Siz silme işlemini tamamladığınızda posta kutunuz kapanır ve içerikler silinir. 2 iş günü içerisinde ise mail hesabınıza erişiminizi kaybedersiniz.

İşlemi tamamlamak için tıklamanız gereken son buton, “Evet, kullanıcı@gmail.com adresini kalıcı olarak silmek ve bu adresi Google Hesabımda kaldırmak istiyorum” butonudur.

Gmail Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim?

Android Cihazlardan Gmail Şifre Değiştirme

iPhone veya iPad Şifre Değiştirme

Bilgisayardan Gmail Şifre Değiştirme

Gmail Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim? Bilgisayar, Android, iPhone Gmail Şifre Değiştirme ve Sıfırlama İşlemi
Gmail Giriş (Gelen Kutusu İçin Oturum Aç) Adresi Nedir? Gmail Kaydol (Hesap Açma) İşlemleri Nasıl Yapılır?