Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar
02 Nisan 2023 Gündem Google News

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları: Bağcılar’ın saygı değer güzel insanları, hanımefendiler, beyefendiler, sevgili gençler sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum. Şu ahde vefanız var ya başı rahmet ortası mağfiret sonu edebi azaptan kurtuluş olan Ramazan’ın manevi duygusuyla sizleri selamlıyorum.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizleri özlemiştik, görüyorum ki siz de bizleri özlemişsiniz. Bağcılar halkıyla birlikte tüm İstanbulluların Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ediyorum.

BİRİLERİ SECCADELERİN ÜZERİNE AYAKKABILARLA BASABİLİR

Alıntı Metni
Tartışma yaratan fotoğrafa Kılıçdaroğlu’ndan ‘üzgünüm’ mesajı

ŞEHİRLERİ YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Bu sene deprem felaketi sebebiyle Ramazan’ı hüzünlü geçiriyoruz. Şov peşinde koşmadan, reklam yapma derdine düşmeyen herkesten Allah razı olsun diyorum. İnşallah yaralarımızı bir an evvel saracağız. Depremin yıktığı şehirleri yeniden ayağa kaldıracağız. Bununla ilgili adımları atmaya başladık.

BELEDİYELERİMİZ ÖRNEK İŞLERE İMZA ATIYOR

Dün Elazığ’da, önceki gün Gaziantep ve Kilis’i ziyaret ettik. Daha önce Hatay ve Kahramanmaraş’taydık. Gittiğimiz her yerde milletimizin dayanışma ruhuna bizzat şahitlik ediyoruz. Milletimiz oruçla, Kur’an’la bu mübarek günleri idrak ederken, deprem bölgesindeki kardeşlerini de asla unutmuyor. Pek çok kuruluş sahada mağdurlara destek oluyor. Belediyelerimiz barınmadan gıdaya geniş bir alanda örnek işlere imza atıyor.

Bayraktar TB2’yi neredeyse birebir kopyaladılar!
ABD’li korgeneralden F-35 itirafı! Çarpıcı rakam: Yüzde 53