Adıyaman’da yıkılan Huzur Apartmanı ile ilgili bir kişi gözaltına alındı

Adıyaman’da yıkılan Huzur Apartmanı ile ilgili bir kişi gözaltına alındı
20 Şubat 2023 Gündem Google News

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Adıyaman Gölbaşı’nda bulunan Huzur Apartmanı yıkılmış, binanın enkazında pek çok kişi hayatını kaybetmişti. Olaya ilişkin Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından binayı yapan kişinin şüpheli Yıldıray Varki olduğu belirlenerek hakkında yakalama ile gözaltı kararı verilmişti.

İsviçre’ye kaçacağı iddia edilen Varki, ‘taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma’ suçundan işlemlerinin yapılacağı Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla İstanbul Havalimanı’nda yakalanarak gözaltına alındı.

Bu adları unutma Türkiye!

Dünya, Türkiye’de tek bir binanın yıkılmadığı ilçeyi konuşuyor

YIKILAN OTELİN ORTAĞI İSTANBUL HAVALİMANI’NDA YAKALANDI

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde etkili olan şiddetli depremlerin ardından Adıyaman’da yıkılan Bozdoğan Otel’in ortaklarından Nazan Bağcı İstanbul Havalimanı’nda yakalandı.

Bir yolcusunu karşılamak için İstanbul Havalimanı’na gelen otelin ortaklarından Nazan Bağcı’ya polis kimlik kontörlü yaptı. Kontrolde Bağcı’nın depremde Adıyaman’da yıkılan Bozdoğan Oteli’nin ortağı olduğu ortaya çıktı. Adıyaman 1.Sulh Ceza Hakimliği tarafından ‘Taksirle Ölüme ve Yaralanmaya Neden Olma’ suçundan arandığı tespit edilen Bağcı polis tarafından gözaltına alındı.