CNN TÜRK, Türk Yıldızları ekibiyle 1 gün geçirdi! Heyecan dolu saniyeler

CNN TÜRK, Türk Yıldızları ekibiyle 1 gün geçirdi! Heyecan dolu saniyeler
22 Kasım 2022 Gündem Google News

Türkiye’nin gökyüzündeki markası olan Türk Yıldızları, 30’uncu yılın şerefine kapılarını sadece CNN TÜRK’e açtı. Fulya Öztürk, Ahmet Akpolat ve Halil Kahraman, Türk Yıldızları’nın Konya’da bulunan karargahına girdi, Türk Yıldızları’yla 1 gün geçirdi.

Apar topar bakanları devreye soktular…

TÜRK YILDIZLARI 30.YILINDA

7 Kasım 1992 tarihinde Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yayınlanan emir ile hayata geçirilen Türk Yıldızları Akrotim Filo dünyada süpersonik uçaklar ile gösteri yapabilen ender gösteri ekiplerinden birisi.

NF-5 A ve NF-5B tipi süpersonik savaş uçakları ile gösteri yapan filo 15 özel dizayn edilmiş savaş uçağı ile gösterilerini icra ediyor. Özel dizayn edilen gövde renkleri ile dosta gurur veren Türk Yıldızları şimdiye kadar dünya rekorları kıran yurtdışı gösterilerine ve yüzlerce yurtiçi gösteriye imza attılar.

Kaçan Rus asker acımasız ve kanlı katliamı böyle anlattı

“UÇARKEN HAYATA ARA VERİYORUZ”

CNN TÜRK mikrofonuna konuşan Türk Yıldızları Filo Komutanı Yarbay Kemal Koyunluoğlu “Biz genel olarak hayata bir ara veriyoruz. Bütün problemler güzellikler burada kalıyor. Uçuş aslında bizim hayata verdiğimiz ara gibi bir şey.

Belli bir kilonun altında olmak zorundayız. Bu uçakların fırlatma sandalyesine göre karar veriliyor. Belli kilo limitleri var. Uçuşa gitmeden 2 saat kadar önce gıda alımını bırakmaya çalışıyoruz. “sözlerini kullandı.

Gerçek bir yıldız haline geldi