FASHION WEEK TÜRKİYE 2023 SEZONU MODEL KADROSUNU SEÇTİ

FASHION WEEK TÜRKİYE 2023 SEZONU MODEL KADROSUNU SEÇTİ
08 Kasım 2022 Magazin Google News

Türkiye’nin en kapsamlı ve en büyük uluslararası Moda organizasyonu FASHION WEEK TÜRKİYE , 2023 Sezonun da görev alacak modellerini OZZA GALATA ‘ da gerçekleşen yüzlerce bayan modelin arasından 60 model olarak seçildi , Juri Başkanlığın da oturan ve aynı zamanda TÜRKİYE FASHION WEEK yönetim kurulu başkanı ve yapımcısı da olan EMRAH KAYİHAN ile birlikte SUAT ÜNAL , ASİL ÇAĞIL , BANU SAADET , AYLİN YILMAZ ve FATİH AVCI ‘ da juride yer aldı.

 

28 Ekim 2022 13:00 ile 16:00 arasında gerçekleşen  CAST organizasyonunda Yerli Yabancı yüzlerce Bayan manken katılım sağladı. 3 ayrı kategoride ( BİKİNİ – ELBİSE – SPOR GİYİM ) seçilen bayan modeller 2023 sezonunda da görev alacaklar. Toplam 60 bayan mankenin seçildiği organizasyonda , tüm modellerin Fotoğraf ve Video çekim  produksiyonu ZEKİ ÇELİK Fotoğraf atölyesi tarafından gerçekleşti. EMRAH KAYİHAN görev alan değerli fotoğraf ve video ustalarına ( İLHAN SAFRANTI , SEDAT YETİŞ , DAVUT SABABOĞLU , GÜNERİ GÜNER ) teşekkür etti.

 

Detaylar hakkın da bilgi almak için instagram.com/fashionweekturkiye adresinden DM üzerinden kolaylıkla ulaşılabilir. Bayan model kadrosuna katılan tüm takım arkadaşlarına başarılar dileyen Emrah KAYİHAN , ülkemiz tanıtımı adına katkı sağlayacakları için teşekkürlerini sundu. www.fashionweekturkiye.com

CAST TANITIM VİDEO İZLEMEK İÇİN :

https://www.youtube.com/watch?v=2yo5fgtrQ4I