Bekçi, boşanma aşamasındaki eşini vurdu

Bekçi, boşanma aşamasındaki eşini vurdu
25 Ekim 2022 Gündem Google News

Olay, dan akşam saatlerinde Altındağ ilçesiBaşak Mahallesi 1699’ncu Sokak’ta meydana geldi. Tuğba U., çarşı ve mahalle bekçisi olarak görev yapan 9 yıllık eşiBülent U. ile1 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrı yaşamaya başladı. Tuğba U., daha sonra 1 çocuğunun babası eşinden boşanmak için dava açtı. Tuğba U., boşanma aşamasında eşinin sürekli kendisini rahatsız etmesi üzerineuzaklaştırma kararı aldırdı.

Bülent U., dün konuşmak için eşiyle bir araya geldi. Çift arasında tartışma çıktı. Bülent U., tartışma sırasında üzerindeki tabancayı çıkarıp, sokak ortasında eşinin bacaklarına 3 el ateş etti. Tuğba U., kanlar içinde yere yığılırken, Bülent U. koşarak uzaklaştı. Bülent U.’nunolay yerinden uzaklaşması çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Tuğba U., ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslaAnkara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tuğba U.’nunhayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.Şüpheli Bülent U. ise polisin yaptığı çalışma sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.