E-Nabız Giriş ve Kayıt Olma: E-Nabız Şifresi Nasıl Alınır?

E-Nabız Giriş ve Kayıt Olma: E-Nabız Şifresi Nasıl Alınır?
14 Eylül 2022 Gündem Google News

Milyonlarca vatandaşın sağlık verilerini tek bir alanda toplandığı e-Nabız platformu Sağlık Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan, Türkiye’de kullanılan kişisel sağlık kaydı sistemidir. Muayene, tetkik, aile hekimi değiştirme, tahlil sonuçları görüntüleme, kemik iliği ve kan bağışı görüntüleme, tıbbı görüntü ve radyolojik görüntüleme, alerjiler, tansiyon, şeker gibi bilgilerin tek bir çatıda toplandığı e-Nabız platformuna giriş e-Devlet üzerinde de yapılabiliyor.

E-Nabız Giriş Linki


E- Nabız Giriş Nasıl Yapılır?

E-Devlet üzerinden E-Devlet şifresi, E-İmza veya Mobil İmzanızı kullanarak T.C. numaranız ile sisteme giriş yapabilirsiniz.E-Devlet şifreniz yoksa Sağlık Bakanlığına kayıtlı Aile Hekiminize cep telefonu numaranızın kaydını yaptırarak, telefonunuza gelecek kısa mesaj ile size iletilen tek kullanımlık erişim kodunu kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz.

E-Nabız Şifresi Nasıl Alınır?

E-Nabız Şifre Değiştirme

e-Nabız’ a giriş yaptığınızda, Anasayfada Sağ üst köşede profil fotoğrafının altında yer alan “Profil Düzenle” veya “PROFİLİ TAMAMLA” butonuna tıkladığınızda gelen ekrandan şifre değişikliği yapılabilir.

E-Nabız Barkod No Nedir, Ne İşe Yarar? E-Nabız Barkod No Nereden Alınır?
Aşı randevusu alma ekranı 2022: e-Nabız’dan aşı randevusu nasıl alınır?
MHRS Randevu Al: Telefondan ve İnternetten MHRS Hastane Randevusu Nasıl Alınır?