Bağcılar’da tüfekle eve ateş edilmesi olayının detayları ortaya çıktı

Bağcılar’da tüfekle eve ateş edilmesi olayının detayları ortaya çıktı
11 Eylül 2022 Gündem Google News

Bağcılar Çınar Mahallesi’nde dün gece saat 23.30 sıralarında eve tüfekle ateş edilmesi olayının detayları belli oldu. Çınar Mahallesinde kalabalık grup arasında kavga ihbara giden polis ekipleri, yaptıkları incelemeler sonucu olayın detaylarını belirledi. Olayda karı koca olduğu öğrenilen Ö.Ç. ve S.Ç.’nin aralarında yaşadıkları kavgaya ailelerin karışması sonucu silahların çekildiği öğrenildi.

EVLİ ÇİFT KAVGA ETTİ, AİLELER BİRBİRLERİNİN EVLERİNE TABANCA VE TÜFEKLE ATEŞ AÇMIŞ

Evli çiftin arasında yaşanan kavgaya aileler karışınca ortalık savaş alanına döndü. Ö.Ç.’nin olay günü S.Ç.’nin bulunduğu eve saldırdığı, daha sonrada S.Ç.’nin de ailesiyle birlikte Ö.Ç.’nin ailesinin bulunduğu eve saldırdığı belirlendi. Olayda polis ekipleri Ö.Ç. (28), E.Ç. (27) ve V.Ç. (19) isimli şahısları yakalayarak gözaltına aldı.

OLAYDA TOPLAM 9 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Çalışmalarını sürdüren polis ekipleri Ö.Ç.’nin tarafından R.Ç.(59), M.Ç.(61) ile karşı taraftan S.Ç.(30), C.Y. (35), C.Y.(27) ve F.Ç.(34) isimli şahısları da olayda kullandıkları tabanca ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Olaya karışan şahısların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.