KADİR GECESİ EN GÜZEL MESAJLARI 2022 | RESİMLİ ANLAMLI DUALI KADİR GECESİ MESAJ SEÇENEKLERİ İLE SÖZLER

KADİR GECESİ EN GÜZEL MESAJLARI 2022 | RESİMLİ ANLAMLI DUALI KADİR GECESİ MESAJ SEÇENEKLERİ İLE SÖZLER
27 Nisan 2022 Gündem Google News

Kadir Gecesi bu gece idrak edilecek. Tüm islam aleminin ve müslümanların Kadir Gecesini en içten dileklerimizle kutluyor ve bu gecenin hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı gece olan Kadir Gecesi dinimizde büyük öneme sahiptir. Bu gecede yapılan ibadetler edilen dualar oldukça önemlidir. Yapılan iftarların ardından eda edilecek beş vakit namaza ek olarak müslümanlar nafile namazlar kılıp Kuran-ı Kerim okuyarak, Tövbe ve istiğfar çekerek geceyi değerlendirecek. Eller semaya açılacak ve dualar kainatın sahibi Yüce Allah’tan istenecek. Kadir Gecesi’nde sevdiklerinden ailesinden ve yakınlarından uzakta olanlar bu önemli gecede en farklı ve en anlamlı kadir gecesi mesajları ile sevdiklerinin yüzünde tebessüm olabilmek için mesajlarını gönderecek. İşte 2022 Kadir Gecesi mesajları ve sözleri…

KADİR GECESİ MESAJLARI 2022

Gül-i Muhammed-i olanlara selam olsun, selam diyarından geçenlere bahar olsun, gönlü hazan olanların gönlü gülistan olsun, mübarek kandiliniz kutlu olsun.

Kadir Gecesi af gecesidir, barış gecesidir, dua gecesidir. Her gece aynı ferahlık gönlünüzde olsun, Kadir Geceniz kutlu olsun…

İste, verir… Af dile, eder… Tövbe et, affeder… Allah içinizden geçen her dileği hayırlısı ile kabul etsin. Gönlünüzdeki tüm güzellikler bu geceye semaya ersin. Hayırlı geceler, Kadir Geceniz mübarek olsun.

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Mevla’ya yöneldiği bu mübarek geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Beden de baş ne ise imanda da sabır aynıdır. Başsız beden olmayacağı gibi sabırsız da iman olmaz. Kişinin sözü aklını ve faziletini gösterir. Hayırlı Kadir Geceleriniz olsun…

En hayırlı gecelerden birinde, benim için de dua etmeyi unutma kardeşim… Dualarda buluşalım. Kadir Gecemiz mübarek olsun.

Kadir Gecesi güneş asılı kalır gökte, nurla dolar her köşe… Kadir Gecesi ışığınız bol olsun, dualarınız kabul olsun. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Kadir Geceniz mübarek olsun. Rabbim bu gecenin hürmetine Affettiği Kullarından eylesin Cümlemizi (amin) Hayırlı Kandiller. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Rabbim bu gecenin hürmetine Affettiği Kullarından eylesin Cümlemizi (amin) Hayırlı Kandiller. Kadir Geceniz mübarek olsun.

Allah’ım sen bizleri bir Hak aşığı ve Hak rızası sevdalısı eyle. Nerede ve hangi şartlar altında olursa olsun bütün hareketlerimizi senin hoşnutluğuna bağlayım. Hayırlı Kandiller.

Bugün ettiğimiz her dua, derdimize deva, hastalarımıza şifa gönüllerimize huzur geçmişlerimize rahmet, evimize bereket getirsin. Kadir gecemiz mübarek olsun.

“Duâ”, İnsanın kendi kendine yetmediği gerçeğinin itirafıdır. Ve kalbinizle yaptığınız her şey size geri dönecektir…Dualarda olmak, dualarda buluşmak dileğiyle Kadir Gecesi mübarek olsun.

Allah tuttuğumuz oruçları ve ibadetlerimizi kabul etsin. Manen büyük bir ikramın olacağı Kadir Gecemizi dolu dolu yaşamayı nasip etsin.

Kadir Gecesi, Allah’ın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her Müminin armağanlara garkettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun.

Kadir Gecesi bütün bir insanlığın hidayetine, ümmetin vahdetine, bizlerin kardeşliğine vesile olsun inşallah. Kadir Geceniz mübarek olsun.

En son ve hakiki din olan İslam’ın yaşantımızdaki en önemli yönlendirici unsur olmasını, adalet ve dürüstlüğün hakim olduğu sevgi dolu mutlu günlerle birlikte temenni ve niyaz eylerim. Kadir Geceniz kutlu olsun…

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Kadir Geceniz mübarek olsun..

Kadir; değer, ölçü demek. Arapça kelime, kader ile aynı kökten. Allah’ın “bin aydan daha hayırlı” diye müjdelediği her kadirin kaderimizde bir payı vardır. Eskiler “Her geleni Hızır, her geceyi Kadir bil.” derdi.

Allah’ım bizleri rahmetinin o engin lütfuyla bağışla, bize merhamet et. Bize hidayet ver ve sıratı müstakimden ayırma. Hayırlı kandiller. Kadir Geceniz mübarek olsun.