BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN AÇIKLANDI MI, BİRLEŞTİRİLDİ Mİ 2022, 9 GÜN MÜ? Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor ve bitiyor?

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN AÇIKLANDI MI, BİRLEŞTİRİLDİ Mİ 2022, 9 GÜN MÜ? Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor ve bitiyor?
25 Nisan 2022 Gündem Google News

Bayram tatili süresi bireyler tarafından araştırılan konular arasında bulunuyor. Müslüman alemi, Ramazan ayında oruç ibadetini gerçekleştiriyor. Ramazan Bayramı ise büyük bir heyecanla bekleniyor. Ramazan Bayramı tarihleri belli oldu. Peki bayram tatili kaç gün 2022? Bayram tatili 9 gün olacak mı?

BAYRAM TATİLİ NE ZAMAN?

Ramazan bayramı 2 Mayıs Pazartesi günü başlıyor. 3 ve 4 Mayıs ise Ramazan bayramı tatili olarak yer alıyor.

BAYRAM TATİLİ 9 GÜN OLACAK MI?

Bayram tatilinin 2 Mayıs Pazartesi günü başlaması nedeniyle 29 Nisan cuma gününden sonra izine gitmeyi planlayanlar 5-6 Mayıs günlerinin tatili verilip verilmeyeceğini merak ediyor. 5-6 Mayıs tarihlerinin bayram tatili olursa tatil süresi 9 güne çıkacak. Ancak henüz 9 gün konusunda bir açıklama gelmedi. 5-6 Mayıs tarihlerinde yıllık izin kullananlar tatil süresini 9 güne çıkarabilir.

Kabine toplantısı düzenlendi. Kabine toplantısının gündeminde bayram tatilinin 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağının yer alması bekleniyordu ancak konu hakkında açıklama gelmedi.

RAMAZAN BAYRAMI GÜNLERİ

Ramazan Bayramı arefesi 1 Mayıs Pazar

Ramazan Bayramı 1. Gün: 2 Mayıs Pazartesi

Ramazan Bayramı 2. Gün: 3 Mayıs Salı

Ramazan Bayramı 3. Gün: 4 Mayıs Çarşamba

Süper güçlerin Ukrayna muharebesi!
6. kattan düşen çocuğu bacağıyla kurtardı, kentte kahraman ilan edildi