BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN, hangi gün? Maske zorunluluğu kalkacak mı? Gözler kritik toplantıda

BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN, hangi gün? Maske zorunluluğu kalkacak mı? Gözler kritik toplantıda
18 Nisan 2022 Gündem Google News

Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman yapılacak? Bilim Kurulu ile ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor. Maske yasağına yönelik sinyal veren Bakan Koca’nın Bilim Kurulu Toplantısı sonrası yapacağı açıklamalar bekleniyor. Peki, maske zorunluluğu sona erecek mi?

BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN?

Koronavirüs Bilim Kurulu her hafta hastalığın seyri, vaka sayısı, kısıtlamalar, aşılama gibi konuları ele almak için toplanıyordu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bu haftayı işaret etti. Bu hafta yapılacağı belirtilen Bilim Kurulu Toplantısının son derece önemli olduğunu vurguladı. Toplantının günü henüz resmi olarak açıklanmadı.

MASKE ZORUNLULUĞU KALKACAK MI?

Bakan Koca yapılacak Bilim Kurulu Toplantısının önemli olduğunu vurguladı. Özellikle maske başta olmak üzere bu anlamda alınacak önemli kararlar olacak, okullarda maske kullanımı dahil olmak üzere. Gelecek hafta çok önemli olan Bilim Kurulu toplantısında ele almış olacağız. Maskenin en yoğun uygulandığı yer okullarımız. Okullarımız başta olmak üzere maske konusunu da haftaya Bilim Kurulu değerlendirmiş olacak.